Norsk
Gamereactor
esports

Team Vitality har signert en treårig avtale med det danske sportsmerket Hummel.

Selskapet vil bli sett på som Vitalitys klespartner og vil skape en ny trøye for å markere øyeblikket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den franske esportsorganisasjonen Team Vitality har kunngjort at den har signert en treårig partnerskapsavtale med det danske sportsklærmerket Hummel. Som annonsert i en pressemelding, blir vi fortalt at dette vil se Hummel ansett som Vitalitys offisielle klespartner for varigheten, og for å markere anledningen vil de to samarbeide om en helt ny trøye og sett med klær.

"Vi er glade for å ønske Hummel velkommen som Team Vitalitys nye utstyrsleverandør de neste tre årene," sier Nicolas Maurer, administrerende direktør og medstifter av Team Vitality. – Det er et privilegium å kunne skrive historien om vårt tiende år sammen og rundt sterke e-sportverdier. Vi vil gjøre vårt beste for å gjøre 2023 til et eksepsjonelt år for våre spillere og for å få dette samarbeidet til å skinne i de beste internasjonale konkurransene.

I tillegg til dette vil partnerskapet også se Team Vitality og Hummel jobbe sammen om en ny kampanje kalt Let's play together, som har som mål å gjenspeile verdiene til hver av de to organisasjonene. Dette vil bli omtalt i en samling av aktiveringer i løpet av 2023.

Det er ikke noe ord til noen økonomiske detaljer knyttet til avtalen.

Team Vitality har signert en treårig avtale med det danske sportsmerket Hummel.


Loading next content