Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Sunshine

Teaser Nintendo en Super Mario Sunshine-oppfølger?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er mange 3D Mario-spill som bestemte grupperinger av fans anser som deres favoritt. Det er også mange som ser på Super Mario Sunshine som blant de aller fineste av karakterens mange spill, og nå kan det hende at Nintendo driller med en potensiell avsløring.

Om ikke annet er det nettopp det mange fans har valgt å tro etter at Nintendo postet en litt kryptisk beskjed på Twitter, med et bilde som viser Mario spise vannmelon, og hvor de dropper noen merkverdige hint til både Odyssey og Sunshine.

"Even Mario needs a little #Summer vacation! No matter where your summer odyssey took you, we hope it was filled with sunshine!"

Ordet Sunshine ser ut til å være ganske viktig i denne setningen, og siden beskjeden i seg selv ikke spiller noen åpenlys rolle, er det noen som tolker dette som en teaser.

Det kan hende de allerede hintet om dette på Gamescom, som du kan se i bildene nedenfor.

Super Mario Sunshine
Super Mario SunshineSuper Mario Sunshine

Relaterte tekster

0
Super Mario Sunshine fortsettelse på vei?

Super Mario Sunshine fortsettelse på vei?

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Ryktene løper løpsk opp mot årets E3 messe og de ferskeste dreier seg om Super Mario Sunshine og spillets produsent Takeshi Koizumi. Han har nemlig ymtet innpå om en ny annonsering ved messen, men er det fortsettelsen til Mario Sunshine?

0
Super Mario Sunshine på GBA

Super Mario Sunshine på GBA

NYHET. Skrevet av Jakob Møller

Vi trodde ikke det ikke kunne la seg gjøre, men nå har geniene hos Nintendo gjort det umulige. Super Mario Sunshine er laget til GBA!

0
Super Mario Sunshine side skinner

Super Mario Sunshine side skinner

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Ja, i dag er altså dagen de heldige amerikanerne kan boltre seg med Super Mario Sunshine. Europeiske gamere må heldigvis ikke vente halve eller hele år, og får spillet i starten av oktober. Derfor er vel en tur innom den nyåpna siden på sin plass.Loading next content