Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ted

Ted prequel-serien får sin første trailer

Den utspiller seg i 1993 og utforsker den sansende bamsens tidlige liv.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Seth MacFarlane har jobbet med å bringe Ted til TV-skjermer over hele verden en stund nå, og i 2024 skal vi endelig få se dette bli en realitet. Prequelserien Ted, som til forveksling også heter Ted i likhet med originalfilmen, har nemlig fått en amerikansk premieredato, og skal etter planen vises på Peacock den 11. januar 2024.

Serien utspiller seg i 1993 og følger det tidlige livet til den sansende bamsen og eieren John Bennett, og det fullstendige synopsis for serien er som følger:

"I denne komiske prequel-serien til Ted -filmene er det 1993, og Ted bjørnens berømmelsesøyeblikk er over. Nå bor han hjemme i Framingham, Massachusetts, sammen med bestevennen sin, 16 år gamle John Bennett, Johns foreldre, Matty og Susan, og kusinen Blaire. Ted har kanskje dårlig innflytelse på John, men når alt kommer til alt, er han en lojal venn som alltid er villig til å ta en sjanse for vennskapet."

Ettersom mange regioner utenfor USA ikke har tilgang til Peacock, sies det at Ted etter hvert vil debutere andre steder, blant annet på Sky Max og Now TV for de i Storbritannia en gang tidlig i 2024.

Se traileren for serien nedenfor.

HQ
Ted

Relaterte teksterLoading next content