Norsk
Gamereactor
nyheter
XIII

Tegneseriespillet XIII får remake i november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Førstepersons skytespill var ikke akkurat sjeldent på starten av 2000-tallet heller, så enkelte forvekslet nok ofte spill med hverandre. Det var ikke tilfellet med Ubisoft sitt XIII. Grunnen? Siden spillet var basert på tegneserien til Jean Van Hamme og William Vance, så utviklerne bestemte seg for å bruke den da relativt ferske cel-shading-teknologien og en gang iblant vise hendelser i ekstra ruter på skjermen for å virkelig reflektere kildematerialet. Dette gjorde raskt spillet til en kulthit som de fleste dessverre har glemt de siste seksten årene. Heldigvis vil vi snart få oppleve det i alle sin prakt igjen.

Playmagic kan nemlig fortelle at de jobber med en remake av XIII, og at den skal lanseres den 13. november. De lover at det er snakk om en skikkelig remake hvor grafikken vil være akkurat som vi forventer av dagens spill. Dessverre ønsker de ikke å gi oss mer informasjon enda, og teasertraileren er ikke gameplay heller, men jeg gleder meg uansett til å se om studioet lykkes med å få XIII Remake til å leve opp til originalens potensiale.

HQ
XIII

Relaterte tekster

0
XIII Remake utsettes til 2020

XIII Remake utsettes til 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Playmagic kunngjorde at de jobbet med en remake av XIII i april sa de at planen var å slippe den i november. Dette er dessverre ikke tilfellet lenger. Studioet sier...Loading next content