Norsk
Gamereactor
lifestyle
Tekken 8

Tekken 8s soundtrack får vinylbehandling

Det 42 spor lange settet vil bestå av fem plater.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco kommer til å levere en skikkelig godbit til Tekken-fans i nær fremtid. Det har nemlig blitt avslørt at soundtracket til Tekken 8 blir omgjort til en vinylsamling, der 42 spor fra spillet vil bli inkludert i en boks som spenner over fem individuelle plater.

Settet kommer fra Laced Records og i et par forskjellige versjoner. Det blir en standardutgave eller en dobbel LP med tradisjonelle svarte plater, en deluxe-versjon som i stedet inneholder et begrenset antall blå og svarte plater med galakseeffekt, og en tredje eksklusiv Laced -versjon med rosa og blå plater.

Vi har fått vite at hver samling vil inneholde temabaserte inneromslag og en stiv pappeske med kunstverk laget av Bandai Namco og illustratøren Samuel Donato som forestiller Jin og Jun Kazama, Kazuya Mishima, Azucena, Victor Chevalier og Reina.

Vinylsoundtracket til Tekken 8 kommer til å koste 100 pund for hele boksen eller 36 pund for dobbelt-LP-en. De forventes å bli sendt ut i løpet av august.

Dette er en annonse:
Tekken 8

Relaterte tekster

0
Tekken 8Score

Tekken 8

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Vi ber om unnskyldning til Soul Calibur, men Bandai Namcos beste boksesekker er nå tilbake for nok en gang å slå hverandre til plukkfisk ...Loading next content