Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Teslagrad 2

Teslagrad 2 plutselig lansert i dag

Og det samme har en remaster av originalen på PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Rain Games annonserte Teslagrad 2s Steam-demo i januar gjentok de at spillet ville lanseres i løpet av våren. Deretter forsvant de plutselig helt fra radaren igjen, men det betyr ikke alltid at noe har gått galt. Faktisk har det gått fantastisk.

De norske utviklerne dukket opp i kveldens Indie World-stream for å melde at Teslagrad 2 er lansert på PC, PlayStation, Xbox og Nintendo Switch i kveld, så du kan spille det akkurat nå.

Ikke nok med det. En remastret versjon av Teslagrad har også blitt tilgjengelig på de samme plattformene. Denne versjonen ser ikke bare bedre ut. Den inkluderer også 10 nye utfordringer.

Se trailere for både Teslagrad 2 og Teslagrad Remastered nedenfor.

HQ
HQ
Teslagrad 2

Relaterte tekster

0
Teslagrad 2Score

Teslagrad 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Ti år etter at Teslagrad satte Bergen-studioet Rain Games på kartet er de endelig klare med oppfølgeren.

0
Teslagrad 2 annonsert

Teslagrad 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Man skulle tro at gjengen i Rain Games var opptatt nok fra før med utviklingen av Mesmer og Girl Genius: Adventures in Castle Heterodyne!, men de har sannelig tenkt å...Loading next content