Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Huawei Freebuds Pro 2

Har Huawei gjort det store på trådløse ørepropper-fronten igjen? Daniel har sjekket ut Freebuds Pro 2.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det er snart to år siden Huawei slapp Freebuds Pro som på mange områder utkonkurrerte Apples AirPods og andre store merker. Derfor er jeg svært nysgjerrig på hva Freebuds Pro 2 kan tilby oss.

HQ

La meg starte med designet først og fremst. Ut fra den skinnende sølvgrå etuiet lyser det to stilrene ørepropper mot meg. Små, hendige og generelt et veldig rent design. Det kan kanskje virke litt "plastikkete" ved første øyekast, men det er de på langt nær og de føles solide. De kommer også i en mer sølvblåaktig farge, og også i helt enkelt hvitt design. Jeg for min del må si jeg liker designet på disse sølvfargede, og ville nok ikke byttet de ut med ett av de andre alternativene. Selv om de kan se litt glatte ut sitter de faktisk godt i fingrene når man fører dem inn i øret, og når de er godt på plass er det ikke mye av enhetene som vises i det hele tatt. Som vanlig er det tre forskjellige størrelser på silikonendene som gjør det mulig å finne en versjon som passer forskjellige ører.

Huawei FreeBuds Pro 2

Øreproppene kan kobles til to enheter samtidig via Bluetooth 5.2, og bytter automatisk mellom disse ved behov. Jeg kan med andre ord fint bruke de koblet til PC og høre på musikk der samtidig som de er koblet til telefonen og varsler meg om jeg får meldinger, samtaler eller andre notifikasjoner.

De fleste av oss bruker jo trådløse ørepropper på farten, og da er det ofte litt støy rundt oss. Personlig jobber jeg i en ishall til daglig, og det hender seg ofte at jeg må ta telefonsamtaler samtidig som jeg befinner meg inne i en høylytt hall hvor pucker treffer vant, skøyter skjærer gjennom isen og lagkamerater som roper på hverandre. Å kunne blokkere ut disse lydene er derfor viktig, og her gjør Freebuds Pro 2 en mesterlig jobb. Jeg har flere ganger fått komplimenter for hvor lite av bakgrunnsstøyen som høres i en slik situasjon, men dessverre så har de fortsatt litt å gå på når det kommer til mikrofonen. I svært hektiske miljøer er det vanskelig for de i andre enden å høre hva jeg sier selv om bakgrunnsstøyen er så å si borte. Min mistanke er at de fire mikrofonene brukes mer til å ta bort støyen enn de gjør til å sikre god lydkvalitet ut. Når det er sagt så er jo dette selvsagt ekstreme forhold, og til vanlig bruk som en tur i byen, selv om det blåser ute, fungerer det fint.

Dette er en annonse:
Huawei FreeBuds Pro 2

Jeg er ikke den som er mest glad i å snakke i telefonen. Derfor blir mine ørepropper mest brukt til musikk, og her skinner virkelig Freebuds Pro 2 på alle mulige måter. Ved hjelp av appen Huawei AI Life på telefonen kan jeg justere lydkvaliteten etter mine ønsker, og her kan jeg også gjøre endringer i innstillinger som hva som skjer om jeg berører enten venstre eller høyre ørepropp med et trykk, flere trykk eller sveip. Her finner jeg også mulighet for å finne ørepluggene om jeg har forlagt de et sted (ikke prøv dette med proppene på plass i ørene..), og det finnes også en mulighet for å hjelpe til med tilpasning av de riktige silikontuppene, men sistnevnte fungerer nok bare sånn passe da jeg sliter litt med å finne den helt perfekte passformen, og appen forteller meg at alt er perfekt uavhengig av hvilke tupper jeg har montert.

Huawei FreeBuds Pro 2

Kort oppsummert er Huawei Freebuds Pro 2 minst like god som forgjengeren. Med et bedre ANC-system (støykansellering) og enklere touchkontroller er det absolutt verdt oppgraderingen. Dessverre er ikke batteritiden helt i toppklasse, men du får rundt fire timer med batteri på en lading om du bruker ANC. Dette kan forlenges med en times tid ved å slå denne av. Dessuten får du tre fulle oppladninger i det medfølgende etuiet til å oppbevare de i. Lading via USB-C eller trådløs lading er kjekt, og en lading på bare noen minutter i etuiet gir deg rundt en halv opplading av øreproppene, noe som funker fint om du pendler for eksempel.

Dette er en annonse:

TEKNISKE SPESIFIKASJONER:
Dimensjoner per ørepropp
Lengde: 29.1 mm
Bredde: 21.8 mm
Høyde: 23.7 mm
Vekt: rundt 6.1 g ± 0.2 g

Dimensjoner ladeeske
Lengde: 67.9 mm
Bredde: 24.5 mm
Høyde: 47.5 mm
Vekt: rundt 52 g ± 1 g

Batterikapasitet
Per ørepropp: 55 mAh
Ladeeske: 580 mAh
Brukstid én ladning: 4 timer med ANC, ca 5,5 timer uten
Brukstid med ladeeske: 18 timer med ANC, ca 30 timer uten

Lading
USB-C Kabel
Qi Standard (2W)

Tilkobling
Bluetooth 5.2

Frekvensrespons
14 Hz ~ 48 kHz

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content