LIVE
HQ
logo hd live | Final Fantasy XIV
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   hardware-tekster
   PT Actuator Tension R

   Test: PT Actuator Tension-R

   Den kinesiske motionrig-produsenten PT Actuator har slått seg sammen med SRS Motion for å simulere G-krefter, og vi har den første anmeldelsen i verden.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Dersom du tilfeldigvis har mulighet til å simulere "full bevegelse" i simracer-oppsettet ditt simulerer du mye, men ikke G-krefter. Før nå. Det amerikanske selskapet Simexperience var de første til å gi oss G-beltet, og nå har den kinesiske produsenten PT Actuator endelig sluppet Tension-R som etter alle solemerker er mindre, mer sømløs og stillere enn den amerikanske varianten, og i tillegg slipper du å skru den fast i ryggstøtten på riggen din. Dette gjør valget enkelt for min del. Jeg bestilte det første produksjonseksempelet av Tension-R, og etter en hel uke med testing er jeg klar for å gi min anmeldelse, som den første i verden.

   PT Actuator Tension RPT Actuator Tension R

   Poenget med dette aktive, motordrevne setebeltet er at det strammer og slakker av firepunktsselene du har på deg i en motionrig for å skape en illusjon av G-krefter. Alle som har kjørt bil veldig fort vet hvordan det føles, og alle som har kjørt en løpsbil vet hvor sterke G-kreftene kan være, og hvordan det påvirker menneskekroppen. Med det motordrevne setebeltet strammer det til på den ene siden i svinger, eller begge skulderstroppene ved hard nedbremsing. Det høres enkelt ut, og kanskje også litt merkelig, men det fungerer. Det fungerer virkelig bra. Tension-R monteres på baksiden av stolen på bunnen av simriggen, og PT Actuator har en rekke forskjellige braketter du kan velge mellom, og de sjekker også hvilken type rig du har slik at du får den riktige braketten. Selve monteringen ble gjort på minutter med de medfølgende brakettene, og alt i alt virker det som et veldesignet og hendig produkt fra start av.

   PT Actuator Tension RPT Actuator Tension R
   Dette er en annonse:

   Programvaren til PT Actuators produkter er laget av Sim Racing Studio, og kalibreringen og finjusteringen av Tension-R har gått som en lek. Produktet må kalibreres på nytt hver gang en ny person setter seg i setet for at det skal bli så riktig som mulig, men dette er løst på en fin måte ved at du kan binde en knapp til å ta seg av konfigureringen når du setter deg ned. Sekunder senere er det klart til bruk. Det fungerer like godt som resten av produktet har levert så langt.

   PT Actuator Tension R

   I hovedsak spilles det to forskjellige bilsimulatorer hjemme hos meg, og det er Automobilista 2 og Dirt Rally 2.0. Derfor er det naturlig at det er disse to jeg har brukt til å teste funksjonaliteten til Tension-R, og begge spillopplevelsene er kraftig forbedret ved hjelp av denne lille sorte boksen. I Automobilista 2 er det helt utrolig å forlate pitlane på den legendariske Spa-banen i en Mclaren F1 GT1, og kjenne hvordan Tension-R griper tak i skuldrene når jeg sender Gordon Murrays magiske 90-tallsmonster ned og inn i den ikoniske og brutale Eau Rouge-sjikanen, og det er like imponerende å kjenne hvordan siden av firepunktsselen klemmer høyresiden av overkroppen i det vi entrer Les Combes. Jeg har redusert kraften i systemet fra hvordan det var originalt satt opp, og også stilt den inn til å være så sømløs som mulig for en mer naturlig opplevelse enn at det er noe jeg tenker på hver gang det skjer.

   PT Actuator Tension R
   Dette er en annonse:
   PT Actuator Tension R
   PT Actuator Tension R

   Det er akkurat like kult å begi seg ut på spesialetappen Newhouse Bridge i Skottland i Dirt Rally 2.0. Allerede i begynnelsen når jeg kaster bilen rundt den første høyre hårnålen og opp bakken kjennes G-kreftene på kroppen. PT Actuator Tension-R er en gjennomtenkt, godt designet og fysisk liten kraftpakke som fungerer superkjapt uten noen forsinkelse, og som gir deg følelsen av G-krefter som vi har savnet i en perfekt motionrig.

   PT Actuator Tension R

   Skal jeg utsette noe på denne så er det at den er litt høylytt. Ifølge spesifikasjonene er den klart stillere enn sin nærmeste konkurrent, men den er fortsatt såpass høylytt at du trenger et brukbart surroundsystem eller gode hodetelefoner for å overdøve lyden. Prisen er vel også noe som kan skremme bort noen. Denne herligheten kan bli din for 899 dollar i tillegg til det du må regne med å bruke på resten av riggen. Det er uansett det beste alternativet på markedet i dag for simulering av G-krefter. Den er enkel å sette opp, tar liten plass og etter å ha prøvd den kan jeg aldri tenke meg å være foruten igjen.

   PT Actuator Tension R
   09 Gamereactor Norge
   9 / 10
   +
   Kraftfull, detaljert, kjapp, velbygd, fysisk liten, flott programvare, enkel montering, bra design.
   -
   Dyrt, litt høylytt, støtter bare 50mm-skruer.
   overall score
   er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

   Relaterte tekster   Loading next content