Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Roccat Burst Pro

Roccat har gitt oss sin første mus med deres nye optiske titanknapper, og Daniel har sjekket hvor god den er.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Roccat Burst Pro er ikke den aller letteste musen i klassen, men den er nære en pallplass i klassen. Dette har jo selvsagt både fordeler og ulemper litt ut fra personlig preferanse, men kan det hende at denne musen også får skeptikere til å endre litt mening? Vel, det har skjedd med én person så langt i alle fall.

HQ

Opp gjennom årene har jeg hatt en rekke forskjellige datamus. Jeg var alltid den som satte inn maks vekter i min Logitech G5 da den var populær, og jeg har generelt sett vært mer glad i datamus som er av den tyngre sorten. Etter å ha testet Roccat Burst Pro i en periode nå må jeg innrømme at lettvektere ikke trenger å være så dumt det heller. Selv om plastikken er lett er Burst Pro en solid mus som har gode, stødige knapper og føles generelt godt bygd til tross for den lette vekten.

Roccat Burst Pro
Solide knapper går igjen i hele konstruksjonen.

Utseendemessig har den en flott gjennomsiktig base med RGB-lys som kan justeres etter ønske i programvaren. Er du så heldig at du har flere Roccat-produkter kan du i tillegg synkronisere disse. Jeg var så heldig at jeg fikk anmelde det nye Vulcan Pro TKL-tasturet til Roccat nylig, og disse to sammen gjør at skrivebordet mitt nå lyser opp synkront og flott. Som jeg har nevnt tidligere er jeg i utgangspunktet ikke så fan av RGB-lys, men dette er gjennomført og gjør det faktisk litt stilig. Lys på sidene av hjulet i midten av musen gjør det også lettere å navigere på mørke vinterkvelder hvor jeg har glemt å slå på lyset i rommet.

Det er ofte viktigere for flesteparten av oss hvor nøyaktig en datamus er fremfor hvordan den ser ut, og her leverer Burst Pro så godt som bare det. Enten jeg bruker den til fintegning i Photoshop eller til å skyte fiender i Call of Duty er den både presis og ekstremt behagelig. Egendesignede glideføtter fra Roccat gjør også at den flyter over musematten som den reneste speed bike fra Star Wars-universet, og det er knapt motstand å merke mot underlaget. I tillegg sitter musen utrolig godt i min hånd av gjennomsnittlig størrelse, og jeg tør påstå at den vil også passe for både mindre og større hender.

Dette er en annonse:
Roccat Burst Pro
Med spesiallagde glideføtter er det en drøm å flytte musen rundt på musematten.

Selv om trådløse gamingmuser er blitt mer og mer vanlig nå til dags er det ingenting galt med at denne er kablet ettersom kabelen på 1,8 meter er fleksibel og så å si aldri kommer i veien under bruk.

Av tekniske spesifikasjoner har Roccat Burst Pro en optisk Owl-Eye-sensor med 16000dpi, de nevnte optiske titanknappene og, ifølge Roccat selv, tåler den 100 millioner tastetrykk. Sistnevnte er naturlig nok litt vanskelig for undertegnede å teste om stemmer, men det er vel trygt å si at det sikkert blir andre grunner til at jeg bytter ut musen en gang i fremtiden enn akkurat det.

Roccat Burst Pro
RGB-lys som justeres etter egen preferanse får Roccat Burst Pro til å se meget bra ut.
Dette er en annonse:

Roccat Burst Pro er den beste gamingmusen jeg har prøvd på lange tider. Den bare føles helt riktig i hånden, den er lett og fin og den er pinlig nøyaktig. Med en prislapp på snaue syv hundre kroner koster den heller ikke skjorta å investere i. Jeg kan enkelt anbefale denne til bruk både for kontor og for gaming. Jeg vet jeg kommer til å bruke den i lang tid til begge.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
+
Ekstrem god flyt. Sitter godt i hånden. Pinlig nøyaktig.
-
Hadde denne vært trådløs kunne jeg fort gitt den 10.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Roccat Burst Pro

Test: Roccat Burst Pro

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Daniel Andersen

Roccat har gitt oss sin første mus med deres nye optiske titanknapper, og Daniel har sjekket hvor god den er.Loading next content