Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Test: Roccat Magma

Gamingtastatur trenger ikke koste skjorta, og det er Roccat Magma et godt bevis på.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det kan kanskje virke rart å anmelde et tastatur som har vært ute i butikkene i lang tid allerede, men da Roccat lurte på om jeg ville ta en titt på et par produkter vi ikke hadde anmeldt tidligere var jeg ikke vond å be. Jeg elsker tross alt å prøve ny hardware.

HQ
Roccat Magma

Roccat Magma er et gamingstastatur i budsjettklassen. Det kan virke veldig simpelt og kanskje til og med litt «jalla» ved første øyekast, men synet kan bedra. Nå skal jeg ikke påstå at det er det mest robuste tastaturet som har funnet frem til skrivepulten min, men det kan jeg heller ikke forvente i denne prisklassen. I bunn og grunn er det jo hvordan tastaturet oppfører seg som teller, med mindre du liker å bruke det som frisbee mellom slagene. Jeg forholder de aktivitetene til LAN-partyene jeg deltok på som ung, og fokuserer nå mer på det funksjonelle i hverdagen.

For en snau 500-lapp får du et godt opplyst tastatur i full utforming med talltastatur på siden. Bakbelysningen dekker hele tastaturet i tillegg til knappene, og kan stilles inn i fem forskjellige soner som styres av Roccats AIMO-lyssystem. I tillegg kommer det utstyrt med en praktisk håndleddstøtte som enkelt monteres og demonteres. Dessverre er ikke denne utstyrt med noe særlig form for mykt materiale slik at den ikke er veldig behagelig over tid, og det kan være like greit å koble den fra om man ikke er vant til det fra før.

Roccat Magma
Dette er en annonse:

Selve bruken av tastaturet er behagelig stille. Med de stille membrantastene høres det svært lite fra tasturet, men allikevel gir det både en solid og responsiv følelse både ved skriving og spilling ved hjelp av anti-ghosting. I tillegg er det utstyrt med Roccats velkjente Easy-shift[+]-system som kommer godt med i en spillsituasjon hvor du gjerne har andre behov enn ved skriving.

Jeg skal ikke sitte her og påstå at Roccat Magma er et høykvalitets tastatur, men som jeg tidligere nevnte er dette ett meget godt tastatur i sin prisklasse, og skal du bare ha noe enkelt med litt ekstra funksjoner kan det absolutt være verdt å gå for dette, om du skulle finne det. Det er nemlig litt begrenset tilgang på det i 2022 dessverre.

Roccat Magma
Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Meget god verdi for pengene. Behagelige taster. God responsivitet.
-
Litt hard håndstøtte. Kan virke litt plastikkaktig. Ingen ekstraknapper.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Test: Roccat Magma

Test: Roccat Magma

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Daniel Andersen

Gamingtastatur trenger ikke koste skjorta, og det er Roccat Magma et godt bevis på.Loading next content