Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
HQ
HQ
HQ
0
Juiced (PC)Score

Juiced (PC)

Bernt har lagt jernet i gulvet, og kjørt det han er mann for - og han er mektig imponert over et godt gjennomført racingspill!

Tekst: Bernt Erik Sandnes
0
JuicedScore

Juiced

Endelig kommer den fulle og ferdige versjonen av Juiced, og dette burde få konkurrentene til å sette lystgassen i halsen!

Tekst: Per Skøien
0
Juiced

Juiced

Acclaim stepper opp og gir EA et "race for their money" med deres nye Need For Speed underground killer, Juiced!

Tekst: Per Skøien
0
Juiced PC demo klar for nedlasting!

Juiced PC demo klar for nedlasting!

Need for Speed undergroud fra EA traff gamerspikeren rett på hodet og derfor er det jo også naturlig at andre utviklere tar fatt på samme konsept. Så mens streetracing fans venter spent på NFSU2 er Acclaim på banen med deres nye spill Juiced.

Tekst: Jon Andreas Bjerk
0
Juiced Beta-demo er ute

Juiced Beta-demo er ute

Acclaims tyske avdeling har nylig sluppet en spillbar demo av deres kommende Street-racing og modifikasjons baserte bilspill Juiced. Så er du hypp på å cruise og mekke litt i helgen bør du laste ned denne.

Tekst: Jon Andreas Bjerk