Norsk
Gamereactor
series-tekster
The Consultant

The Consultant

Christoph Waltz spiller en uhyggelig og mystisk sjef i denne foruroligende, satiriske thrilleren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Når jeg hører at et show basert på et spill eller spillindustrien kommer, kryper en del av meg alltid og begynner å forberede seg på en skuffende opplevelse. Eller i det minste gjorde det det. Fordi de siste årene har sett noen virkelig interessante og godt håndterte spillfilmer og -serier, inkludert Free Guy og den fantastiske The Last of Us. Så da jeg hørte at Amazon ga oss en tilpasning av The Consultant og at denne versjonen ville dreie seg om en mobilspillutvikler og ville spille den vanligvis utmerkede Christoph Waltz, ble jeg faktisk veldig fascinert. Hopp til nåtiden, og jeg har endelig hatt sjansen til å fange hele serien og har nå mange tanker.

For det første ser The Consultant ikke ut til å utforske spillindustrien for mye for å være ærlig, og det er bra i bøkene mine. Det er mer en fortelling om hva som skjer når en person blir brakt inn i et selskap med sikte på å utelukkende stoppe det fra å synke og i prosessen i hovedsak fremtidssikre det, samtidig som det har liten kunnskap om hvordan det faktiske selskapet driver og opererer. Bortsett fra forskjellen her er at Waltz' konsulent, Regus Patoff, ikke er et typisk menneske. Han er utspekulert, hevngjerrig, forretningsmessig kunnskapsrik og liker å plage sine ansatte ved å ringe dem i de tidlige morgentimene og be om nesten umulige oppgaver - alt på toppen av å være pakket inn i noen veldig, veldig lyssky forhold som hovedpersonene Nat Wolffs Craig og Brittany O'Gradys Elaine må skjørt rundt og forsøke å sette sammen i et forsøk på å oppdage Patoffs motiver. Det er et mareritt på arbeidsplassen, og likevel klarer den ledende trioen å sprette av hverandre på en slik måte at det er en viss satirisk humor bakt inn.

HQ

Selv om det ikke burde komme som noen overraskelse på dette tidspunktet i karrieren, men som han har vært mange ganger på forhånd, er Waltz helt forbløffende i denne rollen. Patoff fremstår aldri som en genuint skremmende person, men du føler deg alltid urolig og nervøs for hans tilstedeværelse. Han kommanderer hver scene og gjør det på en måte som du aldri virkelig kan finne ut av hans intensjoner, da Waltz gjør en strålende jobb med å stadig få deg til å stille spørsmål ved hans ord og handlinger, til tross for hvor direkte de kan være. Dette går faktisk så langt til det punktet hvor du begynner å tvile på Craig og Elaine, uansett hvordan du er seeren du får bak lukkede dører som tydelig viser Patoff som antagonisten til denne historien. Han er virkelig en fantastisk skrevet og handlet karakter.

Selv om fortellingen er fin og dialogen som helhet vanligvis er god, står The Consultant overfor et problem med å gjøre den støttende rollebesetningen spennende. Bortsett fra Aimee Carreros Patti (ettersom hun har en ganske betydelig rolle i handlingen), er det svært få ekstra karakterer du kan peke på som virkningsfulle eller viktige for historien. De føler seg som ansikter i en folkemengde mye av tiden, og det er ofte synd da det er noen interessante individer som kunne vært lent på mer her.

Dette er en annonse:

Showet sliter også med å selge på sine komiske toner mye av tiden. Du kan fortelle at den har som mål å være satirisk og morsom, og noen vitser gir en tilfredsstillende punchline, men det er betydelig flere anledninger der vitsen faller helt flatt, eller rettere sagt er for smart for sin egen gode, noe som betyr at den flyr rett over hodet ditt, og vanligvis er serien godt inne i sin neste fortellende takt før du klokker den.

The Consultant

Men alt i alt er The Consultant et show som er verdt å se hvis du liker spennende og tidvis morsom TV. Waltz er utmerket, plottet er engasjerende, og det er nok mystikk og spenning til å holde deg på kanten av setet ditt i løpet av åtte episoder. Det har sine feil sikkert, men vil jeg gjerne se Waltz's Patoff tilbake for en annen utflukt, slik at vi kan begynne å sette sammen denne dypt uhyggelige og mystiske personen? Uten tvil .

07 Gamereactor Norge
7 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
The Consultant

The Consultant

SERIES-TEKST. Skrevet av Ben Lyons

Christoph Waltz spiller en uhyggelig og mystisk sjef i denne foruroligende, satiriske thrilleren.



Loading next content