Norsk
Gamereactor
nyheter
Agony

The Division- og Witcher-utviklere sammen om skrekkspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Du har mest sannsynlig ikke hørt om Madmind Studio før, og det er ikke rart. Studioet er nemlig helt nytt, men består av ni personer som blant annet har jobbet med The Division, The Witcher 3: Wild Hunt, Sniper: Ghost Warrior 2, Alien Rage, og Enemy Front. Forhåpentligvis fører denne blandingen til at deres første spill sammen, Agony, blir bra.

Konseptet er enkelt. Vi våkner opp som en sjel i helvete, bokstavelig talt. Vi har ingen minner om fortiden, og ønsker kun å komme oss vekk. Da er det greit at vi har spesielle krefter som lar oss kontrollere andre personer og svake demoner. Det viser seg dog at det skal mer til for å komme seg ut av underverdenen. Vi må nemlig finne den mystisk Red Goddess.

Akkurat hva dette er får vi forhåpentligvis flere hint om før spillet slippes i 2017. Foreløpig må vi nøye oss med denne traileren og skjermbildene.

HQ
AgonyAgonyAgony
AgonyAgony

Relaterte tekster

0
AgonyScore

Agony

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Du synes kanskje det er en lidelse å vente på E3, men det er ingenting sammenlignet med den smerten Silje nettopp har vært igjennom.

0
Agony får ikke usensurert patch likevel

Agony får ikke usensurert patch likevel

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det er ingen hemmelighet at spillet til Madmind Studio, Agony, er bygget på kontroverser, det være seg brutal vold eller seksuelt ladet innhold, men utviklerne skulle...

0
Klokken 16 på GR Live - Agony

Klokken 16 på GR Live - Agony

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Agony er det nye skrekkspillet til gærningene i Madmind Studio, og vi kommer til å spille det i dagens utgave av GR Live. De modigste redaktørene våre, Dóri and Magnus,...Loading next content