Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part II Remastered

The Last of Us: Part II Remastered kommer til PS5 i januar

Naughty Dogs mesterverk blir penere, får bedre lyd, bedre DualSense-funksjoner, en roguelike-modus og mye mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nesten et år siden det begynte å gå troverdige rykter om at The Last of Us: Part II skulle komme til PlayStation 5 og PC. Vi har fått flere ekstremt sterke indikasjoner på dette både én og to ganger siden den gang, men nå er det tredje gang gillt.

Naughty Dog bekrefter at det som kalles The Last of Us: Part II Remastered lanseres på PS5 den 19. januar. Jeg har hørt fra flere kilder i selskapet at PC-versjonen vil komme "i midten av 2024", ettersom de ønsker at Part II skal gjøre det langt bedre på PC enn The Last of Us: Part I gjorde de første månedene, men pressemeldingen nevner ikke noe om dette.

Så hva er nytt i The Last of Us: Part II Remastered? Vel, det blir åpenbart enda penere, utnytter PS5s forbedrede lydfunksjoner og har raskere lastetider, men Naughty Dog har også noen andre mindre forventede godbiter i ermet. Det mest overraskende er en roguelike-modus kalt No Return, der vi får velge mellom mange ulike figurer med unike evner før vi begir oss inn i en verden som ligner på Hades, der ulike veier fører til en rekke tilfeldige møter og områder. Dette vil belønne oss med nye figurer, skins og andre kule ting.

Legg til dette, muligheten til å utforske områder som ikke kom med i det endelige spillet, nye filmer og kommentarer bak kulissene, den nye Guitar Free Play-modusen som Gustavo Santaolalla hentydet til, nye skins, enda flere tilgjengelighetsalternativer, en Speedrun-modus og et par andre ting, og det er trygt å si at undertegnede kommer til å spille gjennom The Last of Us: Part II igjen i januar. Spesielt fordi de av oss som eier originalen vil kunne oppgradere til Remastered for 10 dollar og ta med oss lagringsfilene våre.

HQ
The Last of Us: Part II Remastered
The Last of Us: Part II RemasteredThe Last of Us: Part II RemasteredThe Last of Us: Part II RemasteredThe Last of Us: Part II Remastered

Relaterte teksterLoading next content