Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda: Breath of the Wild II kommer tidligst i 2021

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nesten ett år har gått siden Nintendo bekreftet at de jobbet med en oppfølger til The Legend of Zelda: Breath of the Wild, men vi har nesten ikke hørt et pip siden den gang. Dette har uansett ikke stoppet mange fra å håpe at spillet vil lanseres en gang i år. Noe av håpet forsvant da det begynte å høres ut som om Nintendo ikke vil ha en Direct-sending i juni, og nå har tydeligvis spikeren blitt slått ned i kista.

Da Nintendo offentliggjorde rapporten for regnskapsåret som har gått i dag kunne de nemlig også fortelle litt om hva som kommer i fremtiden. Der listet de opp hvilke annonserte spill som skal komme før neste april, og interessant nok var det ingen tegn til The Legend of Zelda: Breath of the Wild II. Dermed virker det helt klart som om den etterlengtede oppfølgeren lanseres tidligst sommeren 2021, så det er bare å smøre seg med tålmodighet.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Relaterte teksterLoading next content