Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: Saints & Sinners

The Walking Dead: Saints & Sinners kommer i januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Skybound Games og Skydance Interactive offentliggjorde det de kalte The Walking Dead: Sinners & Saints i fjor ønsket de ikke å si eller vise nevneverdig av virtual reality-spillet, men sa vi ville få vite mer i 2019 siden planen var å slippe det i vinter. En del av den planen har fungert i alle fall.

Nå har de to selskapene gitt oss den første filmatiske traileren fra det som nå heter The Walking Dead: Saints & Sinners, og fokuset på vanskelige valg og brutale kamper er uten tvil til stede. I pressemeldingen får vi også mulig at det vil være mulig å klatre opp bygninger for å for eksempel overraske andre overlevende eller komme seg unna zombier, kunne rive kniver og økser ut av både zombier og lik, samt bruke disse våpnene i det som skal være et realistisk kampsystem hvor hvert slag og kast er viktig. Om dette høres fristende ut vil nok det som ikke gikk som planlagt skuffe deg, for traileren avslører at spillet nå har blitt utsatt til den 23. januar neste år.

HQ

Relaterte teksterLoading next content