Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: The Final Season

The Walking Dead vil fullføres

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste tiden har det vært mye snakk om hvordan Telltale Games ble lagt ned og at de ansatte ikke fikk pengene de hadde krav på. I tillegg til dette fikk spillere verden over beskjed om at The Walking Dead: The Final Season møtte kanselleres på grunn av dette. Etter hvert viste det seg dog at vi kanskje ville få de siste episodene likevel siden studioet prøvde å finne andre som kunne hjelpe til med resten av arbeidet. Nå er erstatterne funnet.

Telltale kan nemlig fortelle at de har slått seg sammen med Skybound Games, altså selskapet The Walking Dead-skaperen Robert Kirkman er grunnlegger av artig nok. En ekstra god nyhet er at de ønsker å hyre inn flere av Telltale-utviklerne til prosjektet, så da får vi både se de oppsagte personene tilbake i arbeid og serien avsluttes på riktig måte. To fluer i en smekk. Det liker vi. Nærmere informasjon skal komme etter hvert som detaljene er på plass.

The Walking Dead: The Final Season

Relaterte teksterLoading next content