Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
F1 22

Thomas Ronhaar har vunnet fjerde runde av F1 Esports Series

En ny seierherre er kronet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den fjerde runden av F1 Esports Series er avsluttet, etter en actionfylt onsdag kveld som så rutenettet på vei til Østerrike. Løpet endte opp med å bli i våte forhold, og så en ny seierherre ta det øverste trinnet på pallen, med det svært individuelle som Haas 'Thomas Ronhaar.

Nederlenderen endte opp med å kjempe med Red Bulls Frede Rasmussen om seieren, der paret byttet førsteplassen flere ganger i løpet av løpet, og til tross for at Rasmussen avsluttet kvalifiseringen på pole med en heseblesende runde.

Dette resultatet har sett Ronhaar få sin første seier i F1 Esports Series, noe som er enda mer imponerende, siden det også bare er hans fjerde Grand Prix i konkurransescenen. Vi må se om Ronhaar kan bære denne suksessen inn i neste runde, som vil ta rutenettet til Spa-Francorchamps i kveld.

F1 22

Relaterte tekster

0
F1 22Score

F1 22

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Den nye Formel 1-sesongen er godt i gang, og nå får vi også den årlige utgaven av det offisielle spillet, F1 22.

0
Spill F1 22 gratis i helgen

Spill F1 22 gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Liker du Formel 1, men har ikke fått prøvd det nyeste offisielle F1-spillet ennå? Da har vi en god nyhet til deg, ettersom utvikleren Codemasters har annonsert at de gjør...Loading next content