Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Thrustmaster ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition

Thrustmaster har en ny high-end kontroller for de som ønsker å trappe opp racingspillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en tid med Xbox Elite- og DualSense Edge-kontrollere kan tredjeparter fortsatt tilby et solid alternativ for de som virkelig ønsker et avansert spilltilbehør. Her har vi Thrustmasters nyeste kontroller, ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition, den dårskap modulære gamepad som har lignende funksjoner som ESWAP X med noen fine statister kastet inn her og der.

Fra designen er det tydelig å se at du får noe annerledes med ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition. Som du sikkert kan gjette fra tilknytningen til Forza Horizon 5, gjenspeiler fargene på kontrolleren spillets omslagskunst, og det er noen logoer som minner deg om samarbeidet også. Den rosa og hvite designen var noe jeg fant en personlig forkjærlighet for, da den skilte seg ut fra mange andre enkle svart-hvitt-kontrollere på markedet. Dessuten er plasseringen av Forza Horizon 5-logoene godt gjennomtenkt, da den ikke dominerer kontrolleren, slik at du kan nyte designen uten nødvendigvis å være en stor fan av spillet.

Thrustmaster ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition

Det store salgsargumentet her er "racingmodulen." ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition er spioneringen som den første kontrolleren som har en slik funksjon, og det er derfor litt press for å få det riktig. Ved å bytte ut en av styrespakene dine, kan du legge til modulen, som egentlig er et minihjul. Med 95° rotasjon, sklisikkert belegg og justerbar følsomhet høres denne ekstra modulen på papiret bra ut, og i praksis lever den stort sett opp til hypen. Selv om det tok et minutt å venne seg til, føltes det ganske naturlig når jeg kjørte rundt med racingmodulen, mye mer enn en vanlig styrespak. Men det var en liten følelse av at jeg ikke skulle bruke den for lenge, for når du løper rundt, kan det føles som om du strekker tommelen litt ut. Bortsett fra det er racingmodulen en stor suksess, men det er opp til deg om det, og designet er verdt prisøkningen fra andre avanserte Thrustmaster-spillputer. Hvis du ikke er interessert i racingspill, kan det være best å se andre steder.

Dette er en annonse:
Thrustmaster ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition

Foruten den prangende design- og racingmodulen, får du en veldig solid kontroller her. Designet lener seg noe på den større siden, og er tyngre enn en PS5-standardkontroller, men ikke mye. Siden dette er en kontroller designet for Xbox og PC, er det tydelig å se hvorfor Thrustmaster har gått for dette utseendet. Personlig fant jeg vekten av kontrolleren og dens størrelse for å være en god passform. Dens heft er definitivt et bonuspoeng, som jeg kan forestille meg det gir deg et minutt til å tenke to ganger før du gjør noe dumt i en gamer raseri.

Som med ESWAP X Pro, får du mekaniske ansiktsknapper her med en god følelse og responstid, mange ekstra knapper også på baksiden og sidene av kontrolleren, og justerbare utløsere som til og med kan byttes ut med skrutrekkeren som følger med boksen. Det er mye å gå gjennom når du først får tak i denne kontrolleren, men siden den er så tilpassbar, kan du ta så lang tid du vil at den skal passe dine spillbehov, for ikke å nevne styrespakene og D-pad, som begge kan byttes rundt utrolig enkelt.

Thrustmaster ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition
Dette er en annonse:

Styrespakene er enkle å omorganisere mens du er på farten, og jeg fant ut at jeg til og med kunne bytte ut racingmodulen og styrespakene raskt mens jeg spilte. D-pad er mindre enkel å bytte ut, da du trenger den andre enden av den medfølgende skrutrekkeren for å ta den ut. Begge styrespakene kan byttes takket være magneter i kontrolleren, og det samme gjelder grepene på hver side. Tilpasningen som vises her er utrolig imponerende, som med Thrustmasters andre avanserte kontrollere, men med tanke på at du får et spesifikt design med ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition, er du kanskje ikke så opptatt av å bytte ut delene for et annet utseende.

Thrustmaster ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition

Samlet sett er Thrustmaster ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition en flott kontroller med et solid utseende, en enorm mengde tilpasningsalternativer og noen ekstra funksjoner i designet for de som er fans av racing og / eller Forza Horizon 5 spesielt. På prispunktet forventer du virkelig disse attributtene, men det må igjen nevnes at dette sannsynligvis ikke er en kontroller for den gjennomsnittlige forbrukeren som ønsker å øke tilbehørsspillet. Til € 20 mer enn ESWAP X Pro betaler du først og fremst for utseendet og racingmodulen, og det er opp til deg om det hoppet er verdt det.

Thrustmaster ESWAP XR Pro - Forza Horizon 5 Edition
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Gode tilbakemeldinger og følelse, solid tillegg i racingmodulen, sterke muligheter for tilpasning
-
Ikke sikker på hvordan racingmodulen stabler opp med lengre spilleperioder, ekstra pris for et friskt utseende og en ekstra modul
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene


Loading next content