Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Double Dragon

Tid for Double Dragon

Last ned til Xbox Live Arcade

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Ukens Xbox Live Arcade-spill er et av våre absolutt mest etterlengtede, nemlig klassiske Double Dragon. Som vanlig med pixelspill kan du velge om du vil ha blurete kanter eller originalversjonen og det støtter to spillere både på en og samme Xbox 360 og over Xbox Live.

Double Dragon dukket opprinnelig opp i japanske arkadehaller i 1987 og handler kort og godt om at i rollen som tvillingene Jimmy og Billy Lee, gi folk juling, hardt og brutalt for tilslutt å redde kidnappede Marian. Spillet anspiller n gjengkulturen som ofte var et tema i populærkulturen under 80-tallet og utspilles etter en atomkrig.

Foruten selve Double Dragon-eventyret inngår også litt trivia og nyskrevet musikk. 400 Microsoft-poeng koster spillet og det er det så absolutt verdt!

Double Dragon
Double Dragon

Relaterte teksterLoading next content