Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Legendary

To bilder fra Legendary

Spark Unlimited åpner Pandoras eske

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spark Unlimited fikk virkelig høre det når de leverte et gjennområttent Turning Point: Fall of Liberty tidligere i år. Spillet fikk hard kritikk, men det har tydeligvis ikke gjort noe med ambisjonene til utvikleren. Og nå prøver de seg nok en gang med et FPS-spill. Legendary, tidligere kalt Legendary: The Box, handler om hva som skjer når menneskeheten åpner Pandoras eske, og all ondskapen strømmer ut. Kvaliteten er det litt tidlig å si noe om, og vi dømmer ingen på tidligere meritter her i huset, så vi får bare vente å se hva dette kan bli for noe rart. Vi har et par bilder nedenfor.

Legendary
Legendary

Relaterte tekster

LegendaryScore

Legendary

ANMELDELSE. Skrevet av Thor Benjamin Brekken

Hva får du hvis du blander gresk mytologi med moderne krigføring? En real skytesmørje. Thor Benjamin Brekken har anmeldt!

8
Legendary

Legendary

FORSPILL. Skrevet av Marius Kvitberg Evjenth

Pandoras Eske er full av historiens skumleste og sinteste fabeldyr. Marius Kvitberg Evjenth åpnet esken for å titte oppi, og er svært overrasket over hva han fikk se...Loading next content