Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed IV: Black Flag

To nye Assassin's Creed i 2014?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Så sent som i går skrev vi at Ubisoft ikke er fremmede for tanken om å øke frekvensen på antall Assassin's Creed-spill per år. Da var kilden Ubisoft selv, men nå kliner Examiner til med et rykte som handler om nettopp dette. De påstår nemlig å ha hørt at Ubisoft skal lage to nye Assassin's Creed i løpet av 2014, og da er ikke Assassin's Creed: Liberation HD tatt med i tellingen.

Det ene spillet skal visstnok slippes til forrige konsollgenerasjon, altså Playstation 3, Xbox 360 og - må vi nesten anta - Wii U. Deretter skal det komme et helt nytt og forandret spill som skal være en skikkelig endring av serien til Xbox One og Playstation 4.

Ryktene bør selvfølgelig tas med en julestrømpe full av salt, men det er ikke usannsynlig at Ubisoft ønsker å gjøre det på denne måten. De vil da kunne bruke de samme verktøyene som tidligere til å utvikle relativt billige spill til de svakere konsollene, og deretter fornye serien i et nytt spill som er bygd for den nye konsollgenerasjonen.

Assassin's Creed IV: Black Flag

Relaterte tekster

Assassin's Creed IV: Black FlagScore

Assassin's Creed IV: Black Flag

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Glem Jack Sparrow, glem kaptein Sabeltann og glem kaptein Sortebill fra femtenhundreogfjorten. Den kuleste piraten heter Edward Kenway...

1
Hør spillmusikk i Oslo Konserthus

Hør spillmusikk i Oslo Konserthus

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Score er tilbake i Norge, og du kan høre de klassiske spilltonene i Oslo Konserthus 6. og 7. desember. Forrige gang spillmusikk-konserten gjestet landet vårt, var det...Loading next content