Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

To nye spillere signert for Laser Kittenz' Overwatch-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Lee "claris" Keon-Ho og Byeon "Munchkin" Sang-Beom forlot det koreanske Overwatch-laget Lunatic Hai (som vi kan lese takket være oversettelsen til Reddit-brukeren TISrobin311), tok det ikke lang tid før de to fant et nytt hjem hos esportorganisasjonen Laser Kittenz.

Laser Kittenz annonserte de nye signeringene via Twitter, og med tanke på spillernes suksess i Sør-Korea mistenker vi at organisasjonen er fornøyd. De har dermed blitt en del av et lag bestående av syv spillere, og skal kjempe sammen med Finley "Kyb" Adisi, Luís "Greyy" Perestrelo, Ivo "Linepro" Kolev, Nicholas "skipjack" Rosada og Carl "crems" Aspehult.

Som vi kan lese hos Inven har både claris og Munchkin blitt anklaget for å ha gjort kontroversielle ting tidligere, alt fra usportslig oppførsel til juks. Vi antar at Laser Kittenz er klar over dette, og at det har blitt diskutert før signering av kontraktene.

Overwatch
Photo: Laser Kittenz

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content