Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Predator: Hunting Grounds

To trailere forklarer mer om Predator: Hunting Grounds

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikleren Illfonic gjorde et stort vesen av seg ved å utvikle det spennende men også kontroversielle Friday the 13th: The Game, og nå legger de hånden på enda et filmikon, nemlig Predator, men denne gangen har de selveste PlayStation i ryggen.

Spillet heter Predator: Hunting Grounds, og er enda en gang et asymmetrisk multiplayer-spill hvor et lag av soldater skal utføre oppgaver mens de jages av en spiller som styrer Predator.

Spillet ankommer den 24. april, men kan prøves fra 27-29 mars. Derfor har Illfonic satt sammen to trailere som forteller hva du skal gjøre i spillet.

HQ
HQ
Predator: Hunting Grounds

Relaterte tekster

0
Predator: Hunting GroundsScore

Predator: Hunting Grounds

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Friday the 13th-skapernes nyeste spill lever ikke helt opp til potensialet, men verken tekniske problemer eller brutte løfter stopper det fra å være ekstremt morsomt til tider.Loading next content