Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tomb Raider

Tomb Raider fra 2013 er nå tilgjengelig på Xbox Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Microsoft liker å erte fansen med hint om hvilke spill som er på vei til Xbox Game Pass. I går fikk vi hint om at noe spennende var på vei, og nå har vi fått vite at det var snakk om Tomb Raider-rebooten fra 2013.

Trilogien til Square Enix ble avsluttet i september i fjor med Shadow of the Tomb Raider, så hvis du ikke har blitt med på reisen ennå kan du nå bli med helt fra begynnelsen av, hvis du har Xbox Game Pass da.

Hvis du er usikker på om Laras reise er verdt å begi seg ut på, kan du lese anmeldelsen vår av det første spillet i serien her.

Hvilke andre spill kunne du tenke deg å se på Xbox Game Pass?

HQ
Tomb Raider

Relaterte tekster

Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Unge Lara Croft er tilbake i oppusset versjon til de nye konsollene. Kun grafikken er ny, men dette er likevel det beste PS4-spillet per dags dato.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Crystal Dynamics har skrudd tilbake klokken for Lara Croft, og startet hele Tomb Raider-serien på nytt. Vi har satt karakter...

3
Tomb Raider setter ny salgsrekord

Tomb Raider setter ny salgsrekord

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utgiver Square Enix er veldig stolte over å kunne annonsere at gjenopplivingen av Tomb Raider-serien nå har solgt over 8,5 millioner eksemplarer siden spillet ble lansert...

0
GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi har spilt Tomb Raider: Definitive Edition til både Playstation 4 og Xbox One side om side. Vi fant også frem fjorårets Playstation 3-utgave for å se hvordan det...Loading next content