Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 oppdateres i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Remakene av Tony Hawk's Pro Skater og Tony Hawk's Pro Skater er såpass gode at mange raskt begynte å ha forhåpninger om en Tony Hawk's Pro Skater 3-utvidelse eller lignende. En utvidelse får vi klokken 17 i morgen, men den er langt fra så omfattende som et nytt spill.

I morgen får Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 en gratis oppdatering som ikke bare vil luke vekk noen tekniske problemer. Den vil også gi oss mer innhold. En av de enkleste er at det blir mulig å spille Tour-ene om igjen med andre skatere. Slik kan du samle sammen ferdighets-poengene igjen, og dermed få en lettere jobb med å makse ut flere av favorittene dine.

Selvsagt venter det nye kosmetiske ting også. Blant annet venter det et nytt brett, noen skjorter og et par hodeplagg med Crash Bandicoot-symboler på seg. Butikken oppdateres i tillegg med nytt innhold, men ønsker du ikke å bruke penger kan du prøve deg på de hundre nye utfordringene i spillet. Sistnevnte vil forhåpentligvis gjøre veien til level 100 langt raskere også. Du kan se hva som venter i butikken her.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Relaterte teksterLoading next content