Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports FC 24

Tottenham Hotspurs mot Liverpool: Hvem tror EA Sports FC 24 vinner?

I Premier League-kampen kjemper to av de nåværende topplagene om å holde seg innen rekkevidde av trippelvinnerne Manchester City.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen tvil om hvem som for øyeblikket leder Premier League, ettersom de nåværende trippelvinnerne, Manchester City, er det eneste ubeseirede laget i hele ligaen. Men nummer to til fem er en helt annen sak, for fire lag kjemper om å holde seg i nærheten av City i tilfelle Manchester-laget taper poeng og blir sårbare.

I ettermiddag møtes to av disse lagene når Liverpool reiser til Nord-London for å besøke Tottenham Hotspurs Stadium for å forsøke å ta tre poeng fra hjemmelaget. Denne kampen spilles kl. 1830, og hvis du er ute etter en pekepinn på hvem som kan vinne har vi rettet oppmerksomheten mot orakelet EA Sports FC 24.

Vi har nemlig satt de to tradisjonsrike klubbene opp mot hverandre for å se hvem som vinner, eller om det blir uavgjort. For å se resultatet, og om Jürgen Klopps ombygde Reds kan overvinne Ange Postecoglous foryngede og Harry Kane-løse Spurs, er alt du trenger å gjøre å se videoen nedenfor.

HQ

Relaterte tekster

0
EA Sports FC 24Score

EA Sports FC 24

ANMELDELSE. Skrevet av Jakob Hansen

FIFA 24 har blitt til EA Sports FC 24, men la deg ikke lure. Navnet er dessverre den viktigste endringen i årets lite imponerende fotballspill fra EA Sports.Loading next content