Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 3

Treyarch hinter til moderne Call of Duty-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det ikke lenge til Call of Duty-serien går tilbake til andre verdenskrig med Call of Duty: WWII, og Activision har sagt at vi ikke skal se bort fra at det kommer flere spill med "litt eldre krigføring". Det kan virke som om dette ikke kommer neste år.

Treyarch, utviklerne av Black Ops-spillene, vil nemlig stå for neste år sin utgave, og nå søker de etter flere som kan jobbe med det uannonserte spillet deres. Slike jobbeskrivelser kan ofte gi hint om hva spillene handler om, og denne er ikke et unntak. Studioet utlyser nemlig "Combat System"-designere, og to av egenskapene de ønsker at søkerne skal ha er:

• Mye kunnskap om skytevåpen og moderne militærteknologi.

• For de av dere som tror studioet kan ha fått fri fra CoD fjerner studioet all tvil med å inkludere følgende ønske til søkerne: Prestige 1 eller mer i Black Ops 3 sin multiplayer.

Det kan altså virke som om det neste spillet i serien vil ta oss tilbake til nyere tid eller fremtiden. Hva synes du om det?

Call of Duty: Black Ops 3

Relaterte tekster

Call of Duty: Black Ops 3Score

Call of Duty: Black Ops 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

De kommer hvert år og leverer stort sett de samme opplevelsene. I år er det imidlertid annerledes. I år blåste Call of Duty oss fullstendig av banen!Loading next content