Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Trust GXT 619 Thorne Soundbar

Leter du etter en liten form, estetisk tiltalende, fungerende lydplanke? Si ikke mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det var bare relativt nylig at jeg vurderte Trust's Tytan Speaker Set, men nå som det er i bøkene, har jeg vendt oppmerksomheten mot et annet produkt fra maskinvareprodusenten. Det er nemlig GXT 619 Thorne lydplanken, som er en enhet som er designet for å sitte på skrivebordet ditt uten å ta for mye plass, samtidig som det er et dyktig og høyt høyttalersystem.

HQ

Men gjør den akkurat dette? Enkelt sagt, ja. Thorne soundbar er ikke en enhet som fremstår som et førsteklasses produkt, og det gjør ikke noe for å lure deg til å tro det heller, men når det gjelder de mest grunnleggende kravene til å være en fungerende, pålitelig, brukervennlig, estetisk tiltalende lydplanke, er det ikke mye å klage på her i det hele tatt.

Installasjonsprosessen er så enkel som å ta den ut av esken og deretter koble den til PC-en din via en USB og en 3,5 mm lydkontaktkabel. Når dette er gjort, er det ingenting annet å gjøre enn å velge riktig lydutgang på systemet ditt. Det er ingen ekstra programvare for å tilpasse lydprofiler eller RGB-pakken, og på den ene siden er det litt av en skuffelse ettersom flere alternativer alltid er nyttige, men på den annen side er det en skjønnhet i den sanne plug-and-play-designen her.

Trust GXT 619 Thorne

Den faktiske størrelsen er også et høydepunkt, da det å være 400 mm bred og 75 mm dyp betyr at den ikke tar opp plass på skrivebordet ditt, og mangelen på ledninger gir det også et rotfritt design å starte opp. Det er virkelig et vennlig alternativ for noen som leter etter en mer interessant, men likevel rimelig lydløsning - da den klokker inn på rundt £ 30.

Dette er en annonse:

Men hva med selve lyd- og lydprofilen? Vel, til å begynne med har Thorne ingen problemer overhodet med volum, da enheten, som realistisk er ment å plasseres et par meter foran deg siden dette er en PC-lydplanke, enkelt sparker ut stereolyd med høyt volum. Det sliter litt til tider med musikalsk klarhet ettersom volumet blir høyere, og noen ganger kommer lyden over litt vasket på grunn av det. Men generelt sett, for filmer og TV, hvor dialog vanligvis er konge, utmerker Thorne seg.

Vil jeg foreslå å bruke dette som en enhet for å spille PC-spill med? Ikke egentlig, men igjen, jeg vil ikke anbefale mange andre lydløsninger enn hodetelefoner for å spille PC-spill, da få andre klarer å både overvinne det overveldende utvalget av PC-viftestøy samtidig som de fanger de minste lyddetaljene.

Siden dette er en rett stereoenhet, mangler den også de oppslukende egenskapene til et surround- eller 3D-lydsystem, men for £ 30 er det ikke mye å skuffe når det gjelder en høyttaler som tilbyr klar og høy lyd. Som jeg har sagt før, gjør Thorne akkurat det den trenger å gjøre, og jeg kan ikke annet enn å sette pris på det.

Trust GXT 619 ThorneTrust GXT 619 Thorne
Dette er en annonse:

Som et siste punkt er det verdt å nevne utseendet til Thorne, som er subtil i form og form, men understrekes med et RGB-bånd over bunnen og rundt volumhjulet for å gi det litt teft. Det er ikke undertrykkende RGB i det hele tatt, og du kan tilpasse det til en av seks forskjellige stiler ved å trykke på en berøringsknapp på Thornes overside, men det er verdt å si at en programvare for å mer kreativt fikle med dette ville være velkommen.

Likevel, for en virkelig rimelig lydløsning som er utrolig enkel å sette opp og bruke, er det egentlig ikke mye Thorne ikke gjør bra. Det vil ikke gi deg lydkvaliteten til et dyrere premiumsystem, men for en PC-lydplanke som sitter ganske rett foran deg, er det egentlig ikke et stort spørsmål uansett. Dette er et flott alternativ for en startlydplanke og noe du bør se på hvis du leter etter en rimelig og tilgjengelig enhet.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content