Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Tupac har endelig fått sin Hollywood-stjerne.

Rapperen ble drept i 1996 i en drive-by-skyteepisode.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tupac Shakur er en av tidenes mest berømte rappere, og det kan derfor virke overraskende at han nettopp har fått en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

I går, 7. juni, representerte Shakurs søster sin avdøde bror da han mottok sin posthume stjerne. "Tupac visste innerst inne at han alltid var ment for noe stort", sa hun. "Fra første gang han satte sin fot på scenen i Apollo Theater som 13-åring, før noen kjente igjen navnet hans, visste han at han hadde en drøm om å få en stjerne her på Walk of Fame."

Shakur mistet dessverre livet i en alder av 25 år i en drive-by-skyteepisode i Las Vegas. Forbrytelsen har aldri blitt oppklart, noe som har ført til flere konspirasjonsteorier opp gjennom årene, blant annet noen som hevder at rapperen faktisk er i live.

Takk, Reuters.

Dette er en annonse:
Tupac har endelig fått sin Hollywood-stjerne.


Loading next content