Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Twitter/X kan snart bli en ren betalingsplattform

Musks siste geniale idé vil trolig føre til at det sosiale mediet mister millioner av brukere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Elon Musk overrasker nok en gang med en briljant ny idé for Twitter/X, der du bare får tilgang til plattformen hvis du betaler for det. Ikke bare strider dette mot den tidligere ideen om Twitter Blue-abonnenter, men det vil sannsynligvis også bety at millioner av mennesker vil forlate plattformen umiddelbart.

Men Musk sa til den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu at dette er den eneste måten å forhindre store hærer av roboter på, som i dag finnes blant vanlige brukere og Blue-abonnenter uansett.

Musk avslørte ikke nøyaktig hva denne månedlige avgiften vil være, men enhver ekstra kostnad som legges til det som tidligere var gratis, vil sannsynligvis få alle, bortsett fra de reneste Elon Musk-fanboys, til å reagere. Det finnes ingen tidslinje for denne avgjørelsen ennå, men hvis Twitter/X går i den retningen, vil det være nok en tabbe fra den nye eieren.

Dette er en annonse:
Twitter/X kan snart bli en ren betalingsplattform


Loading next content