Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Tyde samarbeider med BMW om helelektrisk båt kalt The Icon

Båten debuterte på filmfestivalen i Cannes.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste strømmer til Cannes Film Festival for å se filmstjerner debutere og snakke om sine kommende prosjekter, men for BMW og båtprodusenten Tyde var årets arrangement det perfekte stedet å vise frem det helelektriske båtkonseptet kjent som The Icon.

Dette elektriske hydrofoil-kjøretøyet drives av BMW-batteripakker og er designet for å være en titt på fremtiden for bærekraft i verden av marine kjøretøy. Båten er 43,14 fot lang og kan nå en toppfart på 34,5 mph (30 knop) takket være de to 100 kW elektriske motorene som drives av 240 kWh energi fra de seks BMW i-batteripakkene, og er designet for å redusere mengden energi som trengs for å drive den sammenlignet med et konvensjonelt skrog med hele 80 %. Haken er imidlertid at båten bare lover 62 miles (50 nautiske mil) reiseavstand før den må lades.

Det virkelig interessante med The Icon er imidlertid at den også er skapt i samarbeid med komponisten Hans Zimmer, som mannen bak legendariske lydspor, som Pirates of the Caribbean, har laget et lydspor som spilles i skroget fra et Dolby Atmos-lydsystem, for å levere en opplevelse som er ment å fremme "gleden av bærekraftig reise på vann."

Selv om dette faktisk er et produksjonsklart marint kjøretøy, ser det ut til å være et ganske nisjealternativ, så ikke forvent å se The Icon i din lokale marina med det første.

Dette er en annonse:
Tyde samarbeider med BMW om helelektrisk båt kalt The Icon
BMW Group


Loading next content