Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars Outlaws

Ubisoft bekrefter at Star Wars Outlaws ikke vil ha mikrotransaksjoner

Bortsett fra den tidligere annonserte DLCen og sesongpasset vil du ikke kunne kjøpe en søt hatt til Nix ved hjelp av MTX.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som støvet har lagt seg rundt kontroversen rundt Star Wars Outlaws og Jabba the Hutt-oppdragene(), og spillerne er klar over at de vil kunne bruke litt mer før, under eller etter lanseringen for å få tilgang til DLC- og sesongkortinnhold, ville vi vite om spillet også ville være åpent for noen form for mikrobetalinger for mindre gjenstander, for eksempel kosmetikk eller deler som kan tilpasses. Så vi spurte Ubisoft direkte.

"Ved lanseringen vil Star Wars Outlaws tillate spillere å kjøpe sesongkortet og Ultimate Bundle separat hvis de ikke kjøpte Ultimate Edition", har en Ubisoft-representant bekreftet til Gamereactor. "Det vil ikke være noen andre kjøp i spillet på dette tidspunktet."

Mens "på dette tidspunktet" åpner døren for potensiell MTX i fremtiden, virker det som om denne typen innhold ikke har blitt vurdert for Kay & Nixs eventyr som kommer 30. august.

For mer eksklusiv, dypere innsikt på Star Wars Outlaws har vi mer enn dekket deg på Gamereactor med vårt Summer Game Fest og Ubisoft Forward-innhold, inkludert første gangs hands-on med spillet, henvendelser om Boba Fett, Cad Bane eller Force, og detaljer om viktige øyeblikk fra hovedserien i Outlaws, annet enn vårt fulle intervju med regissørene nedenfor, som du kan se nedenfor med teksting.

HQ

Relaterte teksterLoading next content