Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Ubisoft lager TV-serie av Skull & Bones

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft er ikke ukjent med å bringe flere av franchisene sine til andre medier. De brukte en stor sum på å bringe Prince of Persia til det store lerretet, Assassin's Creed har fått flere kortfilmer og en storfilm, Splinter Cell-filmen dukker av og til opp fra skyggene og Jake Gyllenhaal jobber med å gjøre ferdig The Division-filmen. Nå har tiden kommet for et nytt prosjekt, men dette er ikke for et spill som er ute engang.

The Hollywood Reporter kan avsløre at Skull & Bones, Ubisofts kommende sjøslagspill, skal bli en TV-serie. Det franske selskapet har slått seg sammen med Atlas Entertainment for å lage dette "kvinnedrevne dramaet satt i til den lovløse grensen av Indiahavet mot slutten av piratenes gullalderen på 1700-tallet". Amanda Segel (Person of Interest og The Mist) skal skrive pilotepisoden og være ledende produsent, så det høres ut som om alt har fått en meget god start. De er uansett ikke villige til å si noe om når de håper å slippe serien, så la oss bare håpe at dette ikke går samme vei som Splinter Cell-prosjektet tydeligvis har gjort.

Skull and Bones

Relaterte teksterLoading next content