Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ultima Forever: Quest for the Avatar

Ultima Forever stenger denne måneden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts og Mythic har nå bekreftet at deres iOS-MMO Ultima Forever vil stenge den 29. august klokken 17:00. I et foruminnlegg har The Gypsy en siste beskjed til de som fremdeles skulle befinne seg i Brittannia.

Strangers, Seekers and Avatars all,

While the past year has certainly been quite the adventure - in Britannia and beyond! - that adventure is now drawing to a close, as the time has come for us to say goodbye.

For å skape litt feststemmning den siste måneden har salget av premium-nøkler har nå blitt stoppet, utstyr i spillet vil ikke lenger svekkes over tid og det vil slippes betydelig mer Virtue- og Reputation-belønninger, sammen med Gold Keys.

Denne tidlige stengningen av spillet, som ironisk nok har "forever" i navnet sitt, kan antageligvis sees i sammenheng med at Electronic Arts stengte EA Mythic i mai. Mythic, som står bak spill som Dark Age of Camelot, Warhammer Online og Ultima Forever, fikk en solid ripe i lakken etter de relanserte en free-to-play-versjon av Dungeon Keeper i 2013. Dungeon Keeper fikk totalslakt verden over, blant annet av vår svenske søsterside som ga det 1/10. EA har i ettertid vist nok selvinnsikt til å innrømme at det var "for nyskapende" å gjøre hele spillopplevelsen om til et pengesluk for spillerne.

Ultima Forever: Quest for the Avatar

Relaterte tekster

0
Ultima Forever stenger denne måneden

Ultima Forever stenger denne måneden

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Electronic Arts og Mythic har nå bekreftet at deres iOS-MMO Ultima Forever vil stenge den 29. august klokken 17:00. I et foruminnlegg har The Gypsy en siste beskjed til...Loading next content