Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted / The Last of Us-skaper forlater Naughty Dog

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da det ble kjent at Bruce Straley, en av skaperne bak blant annet Uncharted 2: Among Thieves, The Last of Us og Uncharted 4: A Thief's End, bestemte seg for å ikke delta i utviklingen av The Last of Us: Part II, men i stedet bestemte seg for å ta et sabbatsår var det ikke tvil om at han hadde fortjent det etter 18 år med hardt arbeid for Naughty Dog. Problemet er bare at fritiden falt i smak.

Nå kan nemlig Straley fortelle at han nå forlater studioet:

"Etter å ha ledet tre ekstremt krevende prosjekter, og tatt meg en god del tid vekk fra kontoret, innså jeg at energien min ble fokusert på andre området. Da begynte jeg etter hvert å forstå at dette var et signal på at tiden var inne for å gå videre".

Som sagt har Straley jobbet i 18 år i studioet. For å sette dette i perspektiv var det første spillet han virkelig jobbet med Crash Team Racing. Som om det ikke var nok har flere av dem jeg har snakket med i studioet gjennom årene fortalt at Straley fortjener så ekstremt mye oppmerksomhet for den utrolige jobbe han har gjort for studioet gjennom årene, og hvordan han rett og slett er som person. Jeg unner han derfor dette, samtidig som det skal bli litt trist å ikke se hva annet han kunne fått til i kennelen.

Har du noen gang merket deg Straley sitt navn?

Uncharted 4: A Thief's End

Relaterte teksterLoading next content