Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Marvel's Skydance Game

Uncharted-skaperen lager Marvel-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På grunn av kansellerte Star Wars-spill og at Google bestemte seg for å stoppe sine egne Stadia-spill har vi i ikke fått et spill fra Uncharted-skaperen Amy Hennig etter at hun forlot Naughty Dog og hjalp til med Battlefield: Hardline i 2015. Nå virker det dog som om vi skal få se noe stort fra henne igjen.

Skydance New Media, som Hennig ble leder av i 2019, skriver nemlig i en pressemelding at de har inngått et samarbeid med Marvel for å lage et storspill av et velkjent tegneserieunivers. Vi får ikke vite hvilken franchise det er snakk om, men loves bare at det er snakk om et historiefokusert actioneventyr-spill i samme stil som Uncharted-spillene.

Hvilket Marvel-univers håper du det er snakk om?

Marvel's Skydance Game

Relaterte tekster

1
Uncharted-skaperen lager Marvel-spill

Uncharted-skaperen lager Marvel-spill

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

På grunn av kansellerte Star Wars-spill og at Google bestemte seg for å stoppe sine egne Stadia-spill har vi i ikke fått et spill fra Uncharted-skaperen Amy Hennig etter...Loading next content