Norsk
Gamereactor
nyheter
Valheim

Valheim-utviklere avslører mer om den kommende Ashlands-utvidelsen

Spillets syvende biom er fullt av lava og ild, og kan bli vår største utfordring hittil.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lava, ild og brå død - det er det som ser ut til å vente alle vikinger på eventyr i den kommende Ashlands-utvidelsen som utviklerne i Iron Gate Studio jobber med for øyeblikket. Og i et nytt blogginnlegg forteller teamet litt mer om det som blir spillets syvende biom, og uten tvil det mest utfordrende hittil.

Den nylig lanserte mini-oppdateringen Hildir's Request ga oss massevis av innstillingsmuligheter, i tillegg til en håndfull nye pinaler og sjefer å takle. Men med Ashlands sikter Iron Gate høyt, og lover et brennende helvete som bare vil være tilgjengelig via vann for de mest fryktløse og dristige vikingene.

I bloggen forteller teamet om hvordan de prøver å finne en balanse mellom de utstikkende klippene i Mistlands og de flatere delene av for eksempel Plains. En balanse de nå ser ut til å ha funnet, og de beskriver det hele på følgende måte.

"Terrenggenereringen har også fokusert på de ulike høydenivåene i selve biomet. Vi vil at det skal føles helt riktig - ikke som de store flatene i Plains eller de forrevne åsene og dalene i Mistlands - og det krever mange iterasjoner. Vi tror vi nærmer oss den typen terreng vi ønsker nå."

Men det vil ikke bare være ild, lava og svovel, biomet vil også by på sotete, ildsvidde skoger.

"Men alt kommer ikke til å være ild og lava - det er ikke uten grunn at området heter Ashlands! Vi har jobbet med å få de ulike delene av biomet til å føles forskjellige, med flere trær og dype askelag nærmere kysten og mer lava jo lenger inn i landet du kommer."

Bloggen inneholder også to fantasifulle bilder som gir en forsmak på hva som kommer, og det ser jammen truende ut!

Hva synes du, ser Ashland spennende og lovende ut?

ValheimValheim

Relaterte teksterLoading next content