Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Valkyria Chronicles

Valkyria Chronicles kommer til Nintendo Switch

Det originale rollespillet tar turen til Nintendos hybridkonsoll.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Valkyria Chronicles kommer til Nintendo Switch. Dette ble kunngjort av Sega på Sega Fest 2018.

Rollespillet, som originalt kom ut på PlayStation 3 i 2008, blir lansert, med alt av ekstrainnhold, på Nintendo eShop i Japan til høsten. Vi vet ennå ikke når spillet kommer ut i Europa.

I Valkyria Chronicles befinner spillere seg i en fiksjonell region basert på Europa under andre verdenskrig, hvor man tar kontroll over Gallian Militia i en kamp mot East European Imperial Alliance.

Sega kunngjorde også at det nyeste spillet deres, Valkyria Chronicles 4 til Nintendo Switch, blir utsatt fra sommeren til høsten i Japan.

Valkyria Chronicles

Relaterte tekster

0
Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

Se bilder av Valkyria Chronicles til PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Sega jobber tilsynelatende for fullt med den oppussede utgaven av det hyllede Playstation 3-spillet Valkyria Chronicles, og i løpet av natten har de sendt oss et par...

5
Valkyria Chronicles får PC-versjon

Valkyria Chronicles får PC-versjon

NYHET. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

For drøye året siden ble det opprettet en underskriftskampanje på nettet med formål om at Sega skulle gi ut flere av sine titler på PC. Nå kan det se ut til at Sega har...Loading next content