Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampire Survivors

Vampire Survivors drar til Japan i sin første utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har bare gått rundt tre uker siden Poncle lanserte Vampire Survivors, men de har tydeligvis ikke tatt seg ferie siden den gang.

I kveld kan de avsløre at Vampire Survivors får sin første utvidelse den 15. desember. Denne heter Legacy of the Moonspell og vil koste 2 dollar. Til tross for den lave prisen får vi ganske mye. Her blir vi nemlig tatt til føydale Japan, hvor vampyrer erstattes av yokai og oni. Da er det enda godt at vi også får åtte nye figurer å velge blant, hele seksten nye våpen og seks nye sanger å høre på mens vi slakter disse skapningene. Utviklerne erter også med at det skjuler seg et par hemmeligheter i utvidelsen, så det blir nok mange som tilbringer enda mer tid med spillet i julen.

Vampire Survivors

Relaterte tekster

0
Vampire Survivors øker prisen i natt

Vampire Survivors øker prisen i natt

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om giganter som Elden Ring, God of War: Ragnarök, Horizon Forbidden West, Rogue Legacy 2 og Neon White ofte nevnes når folk snakker om hva som kanskje blir 2022s...Loading next content