Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Vampire Survivors

Vampire Survivors' slippdato annonsert i trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Samtidig som at Poncle annonserte prisøkningen til Vampire Survivors i forrige uke fortalte de at spillets lanseringsdato ville avsløres den 29. september. De holder ord.

Studioet har gitt oss en trailer som avslører at Vampire Survivors forlater Early Access og lanseres for fullt den 20. oktober. Dette skjer selvsagt med en stor oppdatering, men vi skal ikke få vite mye om denne før den 7. oktober. Frem til da må vi nøye oss med lovnader om justeringer av en rekke våpen (for eksempel blir Santa Water/La Borra svakere), men fra og med den 7. oktober venter det daglig nytt om endringer og forbedringer.

HQ
Vampire Survivors

Relaterte tekster

0
Vampire Survivors øker prisen i natt

Vampire Survivors øker prisen i natt

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Selv om giganter som Elden Ring, God of War: Ragnarök, Horizon Forbidden West, Rogue Legacy 2 og Neon White ofte nevnes når folk snakker om hva som kanskje blir 2022s...Loading next content