Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

Vanskelige valg og store konsekvenser i Wasteland 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om du er kjent med Wasteland-serien, så vet du så klart at det er et av de spillene hvor dine valg får enorme konsekvenser for eventyret. Her får du virkelig forme din egen historie.

Wasteland 3 blir ikke et unntak, og i en ny utviklerdagbok fra inXile Entertainment forteller studiosjefen Brian Fargo samt Senior Writer Nathan Long om hvordan dette blir en minst like viktig del av Wasteland 3.

Sjekk ut videoen nedenfor om du er fan av rollespill. Liker du spill med slike konsekvenser?

HQ
Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content