Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Våre E3 2018-spådommer: Xbox

Du kan være veldig sikker på å se Crackdown 3, Forza Horizon 4 og Ori and the Will of the Wisps, men hva med Gears of War, Halo og Fable?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tjueseks timer etter at Electronic Arts starter E3-konferanse er det Microsoft sin tur til å vise at de har planer om å gjøre et kraftig byks mot Sonys overlegenhet i antall solgte konsoller. Phil Spencer har allerede sagt at konferansen deres vil være omtrent like lang som i fjor, så her blir det nok av tid til å imponere oss. Men vil det de viser faktisk være nok til å imponere. La oss se på saken.

Våre E3 2018-spådommer: Xbox

Selskapet har allerede tatt store ord i munn ved å si at dette blir den største konferansen de noen gang har hatt, noe som er ganske interessant med tanke på hvor lite vi faktisk vet. Crackdown 3 fikk nylig den offisielle utsettelsen sin til 2019, men utviklerne i Sumo Digital lover uansett å vise hvor langt spillet har kommet siden i fjor under søndagens konferanse. De ønsker nok å overbevise tvilerne om at de dårlige inntrykkene fra i fjor fikk dem til å virkelig brette opp ermene. Derfor tror jeg at vi får en mer imponerende gameplayvideo denne gangen. Forvent et grafisk hopp og mer underholdende gameplay når spillet vises frem.

Et spill som ikke trenger å gjøre så veldig mye annerledes er Ori and the Will of the Wisps. I fjor fikk vi bare en kort trailer, så denne gangen tror jeg det blir mer snakk om hvilke gameplayendringer og forbedringer de har gjort etter originalens. Du kan også være sikker på å få en lanseringsdato, og jeg tror vi får spille det før september er omme.

Dette er en annonse:

Microsoft har ikke bekreftet at Ori blir vist frem enda, men det virker bare så åpenbart i mitt hode. Det samme gjør avdukingen av Forza Horizon 4. Forza-serien har vekslet mellom Motorsport- og Horizon-serien i mange år nå, og jeg tviler sterkt på at tradisjonen brytes i år. Dette forsterkes bare av den store Walmart-lekkasjen for noen uker siden, selv om den kalte spillet Forza Horizons 5. Hvor går turen denne gangen? Vanskelig å si, men det har gått rykter om Japan. Personlig kan jeg godt tro på dette, men vi får se om Playground veksler mellom ulike land denne gangen. De har jo allerede prøvd seg i snødekte omgivelser med Horizon 3s Blizzard Mountain-utvidelse, så kanskje vi får se kjære Norge også?

Våre E3 2018-spådommer: Xbox

Deretter går turen til spill det er mer usikkerhet rundt. Før fjorårets konferanse gjorde 343 Industries det veldig klart at de ikke ville vise frem Halo 6, men de har ikke sagt noe lignende denne gangen. Gidder de bare ikke å gjøre det i år, eller er det siden de faktisk har tenkt å avduke spillet? Samtidig har det gått en bråte med rykter om Gears of War-spill. Faktisk har det gått rykter om at hele tre spill fra det velkjente universet er under utvikling. Gears of War 5 er selvsagt det mest åpenbare, men enkelte hevder også at serien tvil "ta en Halo Wars", og avduke et strategispill i GoW-universet (Gears of War Wars om du vil). Med hele tre spill på ryktemøllen føler jeg at sjansen er stor for å se minst ett av dem på konferansen.

Vi vet også at Playground ikke bare jobber med Forza, men også et spill som ikke har med biler å gjøre. Troverdige rykter hevder at dette er et nytt Fable-spill, og at studioet har jobbet med spillet en god stund. Derfor er det jo en sjanse for at vi får servert litt vakker musikk og litt klassisk Fable-humor før helgen er omme.

Dette er en annonse:

For noen uker siden kunne Microsoft også fortelle at de da hadde planlagt å vise frem noen JRPG-spill på konferansen sin, og forhåpentligvis har ikke planene endret seg. På toppen av det hele skal vi ikke glemme hvor intens kampen om avtaler med tredjepartsstudioene har tatt seg opp de siste årene. Den store pengeboken til Microsoft kan ha latt dem snakke med Ubisoft om det ryktede Splinter Cell-spillet, hva nå enn Batman Arkham-skaperne i Rocksteady jobber med, CD Projekt Reds Cyberpunk 2077, Remedy sitt hemmelige P7-spill, Square Enix med Rise of the Tomb Raider, og mange fler. Hvilke de faktisk har fått til får vi vite fra klokken 22 på søndag.

Hva håper og gleder du deg til å se?

Våre E3 2018-spådommer: Xbox


Loading next content