Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Verge Motorcycles har slått seg sammen med Mika Häkkinen for elektrisk sykkel

Kjøretøyet ble designet i samarbeid med den doble Formel 1-mesteren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens de fleste kjenner Mika Häkkinen takket være hans talent for å kjøre kjøretøy med fire hjul, har den doble Formula 1 -mesteren slått seg sammen med Verge Motorcycles for å lage en helt ny elektrisk sykkel. Kjent som Mika Häkkinen Signature Edition, vil denne sykkelen være en svært begrenset utgave som bare 100 mennesker rundt om i verden noensinne vil eie.

Som avslørt på Verge Motorcycles 'nettsted, vil denne sykkelen ha en helt svart fjæring, tilpassede tofargede farger, karbonfiberdetaljer, keramisk belegg, et to-lærsete og kommer med Mikas signatur og et unikt nummer boltet på rammen. Hvis alt dette ikke er nok, vil du også få et nøkkelkort i lær å starte opp.

Ettersom rammen på denne signaturutgaven av sykkelen er den fra Verge's TS Pro, leverer den også 1000 Nm dreiemoment, når en toppfart på 100 km/t, har en maksimal effekt på 102 kW og en rekkevidde på 350 km, samtidig som den har 35 minutter lang hurtiglading.

Når det gjelder prisen på denne sykkelen, må du ut med 80 000 euro for å få tak i en av disse syklene.

Dette er en annonse:
Verge Motorcycles har slått seg sammen med Mika Häkkinen for elektrisk sykkel
Verge Motorcycles


Loading next content