Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghostwire Tokyo

Vi drar på spøkelsesjakt i Ghostwire Tokyo i dagens livestream

Vi skal spille Tango Gameworks' actionskrekk-rollespill i to timer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag lanseres Tango Gameworks' actionskrekk-rollespill Ghostwire Tokyo, der du spiller som Akito for å begi deg rundt i en skummel versjon av Tokyo for å avdekke mysteriet om hva som skjedde med den forsvunne befolkningen, alt mens du bekjemper spøkelser i alle slags former og fasonger med spektakulære magiske formler.

Det er mye å utforske i denne versjonen av Tokyo, og vi er klare for å spille Ghostwire Tokyo i dagens livestream, og denne gangen er det Magnus som skal spille to timer av spillet. Han skal også vise frem den kule og eksklusive Hannya-masken som du kan vinne her. Vi setter i gang klokken 16 og du kan se livestreamen på vår GR Live-side, Facebook, YouTube og Twitch.

I mellomtiden kan du lese Eiriks anmeldelse her.

HQ
Ghostwire Tokyo

Relaterte tekster

4
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Om du liker tanken på å gjøre det trailerene har vist i noen timer kan du glede deg. Er du ute etter noe mer kan pengene brukes på andre spill.Loading next content