Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sons of the Forest

Vi forsøker å overleve i Sons of the Forest i dagens GR Live

Bli med oss når vi drar til en kannibalinfisert øy for å finne og redde en milliardær.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden det debuterte i Early Access, har Endnights Sons of the Forest blomstret i popularitet. Overlevelsesspillet som gir spillerne i oppgave å dra til en avsidesliggende øy bebodd av ekle kannibaler, alt i forsøket på å redde en savnet milliardær, har blitt et av årets største og mest omtalte spill, og derfor skal vi endelig sjekke ut akkurat hva det tilbyr ved å fordype oss i spillet i dagens GR Live .

Fra og med vanlig tid kl 16:00, vil verten vår Rebeca spille gjennom en time med overlevelsesskrekkspillet i åpen verden, og du kan få det med deg på GR Live-hjemmesiden.

Og inntil vi går live, bør du også lese våre meninger om Early Access-lanseringen i vår anmeldelse her.

Sons of the Forest

Relaterte tekster

0
Sons of the Forest (Early Access)Score

Sons of the Forest (Early Access)

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har krasjlandet på en avsidesliggende øy, kjempet mot kannibaler med spyd, jaktet hjort og blitt fortært i mørke huler av muterte monstre.

0
Sons of the Forest utsatt til oktober

Sons of the Forest utsatt til oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

The Forest satte Endnight Games rett på spillkartet i 2014, så det er ikke rart at mange har gledet seg til oppfølgeren. Dessverre trenger vi ikke å bare vente to måneder...Loading next content