Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last Worker

Vi går tilbake til den gamle grinden i The Last Worker i dagens GR Live

Bli med oss når vi prøver å dykke ned i det oppslukende narrative eventyret.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke lanserte utviklerne Wolf & Wood og Oiffy sitt oppslukende narrative eventyrspill The Last Worker, et spill som utforsker hvordan en ensom arbeider kjemper tilbake mot automatisering i jobben sin hos verdens største forhandler. En beslutning som gjør at han må velge mellom kapitalisme og aktivisme. Det er unødvendig å si at det er en historie som føles veldig ekte og passende for samfunnet vi beveger oss videre mot, og vi kommer til å hoppe inn i dette i dagens GR Live for å se hvordan det former seg.

Fra og med den vanlige tiden klokken 16 vil vår egen Rebeca være vertskap når hun spiller gjennom åpningstimen av The Last Worker. Alt på GR Live-hjemmesiden. Sørg for å stikke innom for å få med deg handlingen mens den utfolder seg, og sjekk også ut lanseringstraileren for The Last Worker nedenfor for noen glimt av hva som kommer.

HQ
The Last Worker

Relaterte teksterLoading next content