Cookie

Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Startsiden
nyheter

Vi intervjuer CS:GO-spilleren "unknwn" fra Ventum

Du ser på

Preview 10s
Next 10s
Annonser

Som du kanskje har fått med deg nå, så kjører vi i gang 3. sesong av Nordens største CS:GO-turnering veldig, veldig snart (mer info om påmelding og premier finner du nederst i denne saken). Og i den anledning har vi intervjuet en av deltakerne, Tommy 'unknwn' Alexander Jennsen, fra laget Ventum.

Når startet du å spille CS:GO, og hvorfor?
- Jeg startet med CS i januar 2006. Jeg husker at jeg startet med det fordi min storebror hadde en kamerat som hadde CS 1.6 på pcen sin, og når vi var på besøk hos han ble det ofte til at vi spilte cs. Jeg selv hadde ikke egen datamaskin den gang, så jeg husker jeg satt inne på kontoret hos mamma for å spille CS etter skoletid.

Hvordan har du utviklet deg fra da til nå? Altså hvor mye bedre vil du si du har blitt?
- Hehe ja, jeg har naturligvis utviklet meg en del på de 13 årene jeg har spilt CS, men det skal sies at jeg aldri spilte kompetetivt CS før jeg ble introdusert til CS:GO i 2013. Det gikk stort sett i fy, surf og gungames i tiden fram til 2013. Men jeg vil kunne påstå at aimen har utviklet seg en del på de 13 årene!

Hva tror du er de største grunnene til at såpass mange fortsatt liker å spille CS:GO?
- Jeg tror grunnen til at alle har CS som et go to game innen fps-sjangeren er fordi det er et veldig enkelt spilt sådan. Hvis man for eksempel sammenligner med andre spill så er CS et mye "enklere" spill. CS er også et veldig taktisk spill som gjør at det egner seg veldig til kompetetivt spill, og de fleste har ganske høyt konkurranseinstinkt!

Hvor mange timer bruker du på CS:GO en vanlig uke?
- I dag er jeg student så noe mindre tid blir det på CS, det skal sies at jeg fortsatt spiller en del, men at litt tid må også brukes til studier. Jeg vil anta rundt 25 timer i uka vil være et ok tall å sette der.

Hva er det mest utfordrende med å spille CS:GO?
- Sånn i utgangspunktet ser jeg ikke noen utfordringer med å spille CS, men jeg vil si at det største problemet med kompetetiv CS er å finne en god lineup som klarer å holde sammen. Team innenfor CS tar gjerne litt tid, og det kreves en del arbeid for å oppnå resultater.

Hva er favorittvåpenet ditt, og hvorfor?
- Jeg har alltid likt AK-47 veldig godt, og er jeg CT byttes M4 fort ut når sjansen byr seg! Jeg er litt usikker på hvorfor jeg liker den best, det har vel mer eller mindre bare blitt sånn. Også har den finere skins enn M4! haha

Hva er favorittkartet ditt, og hvorfor?
- Favorittkartet mitt er nok Nuke, det er det kartet jeg har spilt mest gjennom tidene, og jeg har vært med på de fleste endringene som har vært gjort med det. Men jeg savner fortsatt versjonen fra før kartet ble remaket i CS:GO.

Hvorfor tror du CS:GO klarte å skille seg fra mengden og bli såpass populært?
- Som jeg nevnte tidligere så tror jeg at det CS:GO har gjort så genialt er at man nødvendigvis ikke trenger å keybinde hele tastaturet som man har nødt til i andre spill. Movement er enkelt og basic, og spillet er generelt "enklere" enn andre spill. Det har rett og slett mindre dill dall noe som kanskje gjør at man blir mindre lei av CS, kontra andre fps spill.

Hva liker du best med CS:GO?
- Det jeg liker best med CS er det kompetitive. Jeg elsker å konkurrere og det å spille i et lag.

Hvor lenge tror du at du vil fortsette å spille CS:GO?
- CS kommer til å være noe jeg blir å holde på med så lenge jeg spiller dataspill, men til sommeren er jeg ferdig utdannet styrmann, og vil derfor være på jobb halve året. Dette kommer nok til å gå litt utover CSen og det kompetitive spillet, men naturligvis må jeg få en jobb før jeg kan reise ut.

Takk, Tommy, for at du tok deg tid til å svare på disse spørsmålene, og lykke til i turneringen!

Vi intervjuer CS:GO-spilleren "unknwn" fra Ventum

Har du også lyst til å delta? Påmeldingen slutter den 22. september, så det er fortsatt mulig å bli med! Klikk deg inn her for å registrere deg. Premiene for 1. divisjon er som følger:

1. plass: 19.000 NOK
2. plass: 9.500 NOK
3. plass: HP 5x HP Omen 800 headsets

Du ser på

Preview 10s
Next 10s
Annonser

Du kan spille sammen med dine venner, eller så kan du la Gamereactor matche deg med andre - valget er ditt!Loading next content