Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ten Dates

Vi ser etter en forsinket Valentine's date på dagens GR Live

Bli med oss på en time med Ten Dates.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går var Valentinsdag og ingen tvil om mange av dere var opptatt tilbringe tid med en betydelig andre, eller kanskje bruke tiden mer klokt til å spille noen av de nye spillene som debuterte i stedet. Mens vi gjorde akkurat det ved å sjekke ut den første timen av Wanted: Dead i går, skal vi i dag utforske en ny lansering, den nyeste tittelen fra FMV-utvikleren, Wales Interactive.

Kjent som Ten Dates, ber denne tittelen spillere om å prøve seg på flørting og speed dating, alt i håp om å lete etter kjærlighet. Unødvendig å si, vi skal feire dagen Saint Valentine litt sent ved å se på denne.

Sørg for å bli med vår egen Rebeca på GR Live-hjemmesiden for å få med deg den første timen av dette full-motion videospillet, alt fra vanlig tid 15:00 GMT / 16:00 CET. Og i forkant av denne sparkingen, sørg for å også få med deg tankene våre om Ten Dates i vår anmeldelse her.

Ten Dates

Relaterte tekster

0
Ten DatesScore

Ten Dates

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi leter etter kjærlighet i Wales Interactives siste FMV-innsats.Loading next content