Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space Remake

Vi sjekker ut Dead Space Remake i dagens GR Live

Bli med på en time med EA Motives overlevelsesskrekkspill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag er den globale lanseringsdatoen for EAs remake av Dead Space. Tittelen kommer til PC-, PS5- og Xbox Series-konsoller, og for å markere denne lanseringen hopper vi inn i åpningstimen av den oppdaterte versjonen av overlevelsesskrekkspillet i dagens GR Live.

Fra og med kl 17, vil verten vår Ben spille gjennom den første timen av Motives remake, for å se hvordan USG Ishimura har blitt oppdatert for å passe til moderne maskinvare og teknologi.

Sørg for å bli med meg på GR Live-siden for å få med deg handlingen mens den utfolder seg, og sjekk også ut våre meninger om Dead Space Remake i vår anmeldelse her og videoanmeldelse nedenfor.

HQ
Dead Space Remake

Relaterte tekster

2
Dead Space RemakeScore

Dead Space Remake

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har reist tilbake til USG Ishimura for å oppleve den ikoniske overlevelsesskrekkhistorien som satte Isaac Clarke på kartet.Loading next content